Deklarationer
Matr. nr. 7b, 7r, 7e og 7q af Høje-Taastrup by, Taastrup-Nykirke sogn.
På matr. nr. 7b, 7r, 7e og 7q af Høje Taastrup by, Taastrup-Nykirke sogn, og de senere deraf udstykkede parceller tinglyses i anledning af bebyggelse og udstykning følgende bestemmelser som servitutstiftende:
- Udstykning
- Bebyggelsen
- Brandmur
- Fælles TV, internet & fastnettelefoni
- Hegn
- Haver
- Benyttelse
- Skiltning
- Parkering
- Veje
- Vejbelysning
- Fællesarealer
- Ledninger og tagrender
- Grundejerforening
- Byplan
- Påtaleret
- Tillæg til deklarationer
- Udstykning
- Bebyggelsen
- Brandmur
- Fælles TV, internet & fastnettelefoni
- Hegn
- Haver
- Benyttelse
- Skiltning
- Parkering
- Veje
- Vejbelysning
- Fællesarealer
- Ledninger og tagrender
- Grundejerforening
- Byplan
- Påtaleret
- Tillæg til deklarationer
Udstykning
Udstykning
Den udstykning af rækkehusparceller, der foretages af den nuværende ejer, og som er vist på vedhæftede plan, er endelig, og disse parceller med tilhørende fællesareal (jfr. punkt 12) må ikke yderligere udstykkes, ligesom de ejheller skal kunne sammenlægges, men stedse bestå som matrikulært selvstændige ejendomme.
Bebyggelsen
Bebyggelsen
De af den nuværende ejer projekterede rækkehuse må ikke ved ombygning forandres, således at den ensartede facade forandres, ejheller må facaderne ændres ved maling med andre farver eller lignende, medmindre tilladelse er indhentet fra de påtaleberettigede ifølge punkt 15. [Skal være punkt 16]
Den tagene pålagte beklædning skal stedse bevares uforandret i mørk farve, og ændring kan kun ske efter indhentet tilladelse som anført i 1. stk.
På grunden må ikke, uden tilladelse er indhentet, som anført i stk. 1, opføres tilbygninger, skure eller lignende.
Overtræder et medlem denne bestemmelse, kan den påtaleberettigede kræve ejendommen tilbageført til den før forandringen bestående tilstand, og i tilfælde af vægring lade arbejdet udføre for den pågældende ejers regning.
Brandmur
Brandmur
Den i skel mellem husene opførte fællesmur er af den nuværende ejer opført efter kommunens krav som brandmur, og det påhviler ejerne af husene stedse at vedligeholde disse mure i deres nuværende stand, hvorfor der ingensinde må ske gennembrydning af murene.
Udgifterne til brandmurenes vedligeholdelse påhviler ejerne af de tilstødende ejendomme med halvdelen hver, medmindre opståede skader udelukkende skyldes den ene part, der i så fald alene skal afholde udgifterne.
Fælles TV, internet & fastnettelefoni
Fælles TV, internet og fastnettelefoni
Tillæg til deklaration tinglyst den 25.07.1966 - § 4, antenner.
På generalforsamlingen Runeparken den 30.marts 2016 er vedtaget følgende ændring af deklaration tinglyst den 25.juli 1966:
Eksisterende Punkt 4 udgår i sin helhed og erstattes af ny punkt 4 med følgende ordlyd:
Der er obligatorisk medlemspligt til grundejerforeningens til enhver tid værende fælles TV, internet og fastnettelefoni løsning. Ethvert medlem må respektere og tåle, de for ordningen nødvendige installationer på ejendommene, herunder ledningsføring, modtagerboks og lignende. Vedligeholdelse af ledningsføring og modtagerboks påhviler enten grundejerforeningen eller den udbyder som grundejerforeningen indgår aftale med, hvorfor disse derfor er berettigede til at foretage eftersyn og udføre reparationer på ejendommene alene mod at reetablere tilstanden fra før. Hvis det enkelte medlem er selvforskyldt i ledningsbrud eller beskadigelse af bokse m.v., påhviler vedligeholdelse dog alene dette medlem.
Ud over det nævnte fælles anlæg må der ikke opsættes udendørs antenner, paraboler eller lignende.
Hegn
Hegn
Private hegn
Mellem de enkelte parceller og mellem parceller og fællesarealer er ejerne pligtige at vedligeholde levende hegn samt de hegn, de nuværende ejere opretter.
Den største højde af hegn i parcellernes skel må ikke overstige 1,80 meter.
Fælles hegn
Den ejeren ifølge hegnsloven m.v. påhvilende hegnspligt med naboejendomme overgår ved ejendommens udstykning til den i punkt 14 omtalte grundejerforening.
Haver
Haver
Den ubebyggede del af parcellerne skal stedse være anlagt som have, og som sådan vedligeholdes af den til enhver tid værende ejer, fri for ukrudt og anden for bebyggelsen skæmmende beplantning. Der må ikke på parcellerne findes beplantninger, der ved skygge eller uhæmmet vækst kan blive til væsentlig ulempe for naboerne.
Benyttelse
Benyttelse
Tillæg til deklaration tinglyst den 25.07.1966 - § 7, benyttelse
Eksisterende punkt 7 udgår i sin helhed og erstattes af ny punkt 7 med følgende ordlyd:
De enkelte ejendomme må kun benyttes til beboelse for én familie, dog er fremleje af enkelte værelser tilladt. Det skal være ejerne tilladt at have privat kontor, atelier, tegnestue og lignende fredsommelig præget erhvervsvirksomhed, når det efter kommunalbestyrelsens og grundejerforeningens skøn kan ske, uden at ejendommens karakter af beboelsesejendom derved forvanskes eller kvarterets karakter af beboelseskvarter ændres, samt under forudsætning af, at det ikke medfører ulempe for de omboende. Der må ikke på parcellerne haves nogen som helst virksomhed, installation, indretning, oplag eller andet som ved ildelugt, røg, larm, ubehageligt skue eller på anden måde efter kommunalbestyrelsens eller grundejerforeningens skøn er eller kan være til gene for de omboende. Der må ikke holdes høns og duer. Dersom der måtte opstå uenighed mellem grundejerforeningen og kommunalbestyrelsen vedrørende nærværende bestemmelser skal kommunalbestyrelsen efter forhandling med grundejerforeningen være berettiget til med bindende virkning at afgøre sagen.
Nærværende ændringer begæres tinglyst på samtlige matrikelnumre under Grundejerforeningen Runeparken, idet der med hensyn til pantehæftelser, servitutter og andre byrder henvises til ejendommenes blade i tingbogen.
Skiltning
Skiltning
Der må ikke på parcellerne opsættes eller foretages skiltning, der virker generende eller skæmmende på kvarterets udseende som villakvarter.
Parkering
Parkering
Al parkering er forbudt på eller ud for parcellerne med undtagelse af almindelig af- og pålæsning og lignende. Enhver anden form for parkering skal finde sted på dertil indrettede parkeringsarealer.
Veje
Veje
De på vedhæftede plan markerede boligveje og fortove samt græsrabatter og parkeringsarealer er private.
Vedligeholdelse af de til bebyggelsen hørende veje, parkeringsarealer og stier med tilhørende brønde og afløbsledninger påhviler grundejerforeningen.
Renholdelse af fortov, rendesten, parkeringsarealer og kørebane samt stier, påhviler grundejerforeningen, jfr. det til enhver tid gældende regulativ for renholdelse af veje m.v.
Vejbelysning
Vejbelysning
Udgiften til vejbelysning udredes af grundejerforeningen, jfr. punkt 14.
Vejbelysningen kan ikke nedlægges eller ændres uden samtykke fra kommunalbestyrelsen.
Fællesarealer
Fællesarealer
A.
De på vedhæftede plan med grøn farve mærkede arealer (herunder udlagte parkeringspladser), vil være at betragte som fællesareal, der, når de er selvstændigt matrikulerede, uden vederlag til sælger vil være at overdrage til den i punkt 14 omhandlede grundejerforening mod, at denne afholder udgifter til stempling og tinglysning samt herefter, som ejer, udreder alle udgifter de pågældende arealer vedrørende.
B.
Al vedligeholdelse og renholdelse af fællesarealerne påhviler grundejerforeningen.
Fællesarealet udlægges med beplantning af passende karakter i overensstemmelse med kommunens krav.
Al brug og færdsel på fællesarealerne skal være forbeholdt foreningens medlemmer, deres familier og gæster, men kan aldrig gøres til genstand for erhvervsmæssig udnyttelse eller afhændelse.
Ledninger og tagrender
I. Kloakker
A. Hovedkloakker
Hvor kloakledninger er placeret over parcel- eller fællesarealer uden for vejarealer, sikres disse ved følgende bestemmelser:
Hovedkloakanlæget skal henligge uforstyrret, og der skal gives de til enhver tid berettigede adgang til eftersyn og rensning samt til at foretage reparationer og vedligeholdelsesarbejder i det omfang, kommunalbestyrelsen skønner det er nødvendigt.
Uden forud indhentet tilladelse hos kommunalbestyrelsen er det forbudt på et på tegningen angivet bælte at bygge, foretage beplantning af træer eller buske med dybtgående rødder, eller overhovedet iværksætte noget, der kan være til hinder for adgangen til anlæget eller for dets beståen eller til hinder eller skade for eftersyn, reparation eller vedligeholdelsesarbejder.
Det ommeldte bæltes bredde andrager for ledningernes vedkommende 5 meter, og bæltet skal lægges symmetrisk omkring ledningerne.
Der må til enhver tid tåles de ulemper, der kan være forbundet med ethvert eftersyn eller reparationsarbejde.
Erstatning for enhver forvoldt skade fastsættes, i mangel af mindelig overenskomst, af uvildige mænd udvalgt af retten.
B. Huskloakker
De fra hovedkloakken udgående huskloakker tilhører den enkelte grundejer, og denne er forpligtet til stedse at vedligeholde disse.
Grundejerforeningen er til enhver tid berettiget til at foretage eftersyn af ledningerne og stille påkrav om sådan reparation, der er nødvendig, for at omboende ikke skal generes.
Såfremt påkrav fra grundejerforeningen siddes overhørig, er grundejerforeningen berettiget til at lade arbejdet udføre for ejernes regning og risiko.
II. Hovedvandledning
Hvor hovedvandledning er placeret over parcel- og fællesarealer, sikres disse ved følgende bestemmelse:
Taastrup Vandværk skal til enhver tid have ret til reparation, eftersyn og vedligeholdelse af ledninger, og ejerne skal tåle de hermed forbundne ulemper.
Vandafgift betales efter de til enhver tid gældende regler, og opsatte vandmålere tilhører vandværket.
III. Tagvandskloak og tagrender
De på de enkelte parceller nedlagte tagvandskloakledninger, samt tagrender på hvert hus med nedløb, tilhører den enkelte parcelejer.
Hvor sådanne er fælles for flere huse skal de enkelte grundejere tåle de med afløbets vedligeholdelse og reparation forbundne ulemper og dele udgifterne ligeligt herefter.
Grundejerforeningen og eventuelt kommunalbestyrelsen er til enhver tid berettiget til at foretage kontrol vedrørende ejernes opfyldelse af denne pligt og til, såfremt pålæg desangående ikke efterkommes, da for ejernes regning og risiko at lade arbejdet udføre.
Over kloakledninger må ikke plantes træer og større vækster i en afstand af 1,00 meter til hver side fra midten at regne.
IV. Fjernvarme
Forsyningen af varme til udstykningsområdets bebyggelser sker fra Taastrup Varmeværk a.m.b.a., til hvilket parcelejerne er tilsluttet, idet varmeværket forpligter sig til at levere varmt vand til opvarmning og fremstille varmt brugsvand til de enkelte parceller.
De fra Taastrup Varmeværk a.m.b.a. udgående varmeledningskanaler med deri værende rørinstallationer, ekspansioner, ventilbrønde samt alle rørinstallationer i og uden for husene tilhører fjernvarmeværket til og med afspærringsventil i de enkelte huse.
Over varmekanaler må ikke plantes træer og større vækster i en afstand af 1,5 meter til hver side fra midten at regne.
Fjernvarmeværket er forpligtet til at vedligeholde ledningerne og er som følge heraf berettiget til nårsomhelst at skaffe sig adgang til at kontrollere og reparere ledningerne, uanset om dette nødvendiggør, at der skaffes adgang til de enkelte huse. Varmeinstallationerne i de enkelte huse fra afspærringsventil tilhører den enkelte Parcelejer, og han er som følge heraf forpligtet til at vedligeholde installationen.
Taastrup Varmeværk a.m.b.a. er berettiget til nårsomhelst at foretage kontroleftersyn af anlæget, og parcelejerne er forpligtet til at efterkomme givne anvisninger og uopholdeligt lade udføre krævede vedligeholdelsesarbejder, idet parcelejerne til reparationer og vedligeholdelse af installationerne kun må benytte en af Taastrup Varmeværk a.m.b.a. autoriseret reparatør.
Såfremt parcelejerne ikke efterkommer pålæg fra Taastrup Varmeværk a.m.b.a., er dette berettiget til for ejernes regning at lade arbejdet udføre.
Værkets eventuelle plomber på ventiler og målere må under ingen omstændigheder brydes.
Stikledninger, hovedstopventiler og hovedmålere ejes af værket, men det påhviler ejeren at holde de dele af disse installationer, der findes inden for ejendommens område, forsikrede mod brand, vandskade m.v., således at forsikringssummen i tilfælde af indtrængende skade tilkommer værket.
Ejeren er forpligtet til at lade alle arbejder på værkets installationer og på tilslutningsarrangementer udføre af en af værket autoriseret eller en af værket godkendt varmeinstallatør, der garanterer, at installationerne udføres i henhold til værkets til enhver tid gældende regulativer og bestemmelser iøvrigt.
Ejeren skal tåle, at der eventuelt føres rør over grunden, gennem fundamentet og kælderrum til forsyning af andre ejendomme, forsåvidt der ikke herved opstår væsentlige hindringer for rummets eller pladsens benyttelse.
I tilfælde af, at varmeforsyningen til ejendommen ophører, skal værket have ret til at lade sådanne ledninger blive liggende.
Varmen leveres som varmt vand af højst 6 atm. tryk og en temperatur, der reguleres efter årstiderne og inden for døgnet, fra ca. 65° C – 100° C.
Det varme vand må benyttes til cirkulering i ejendommens varmerørssystem, men aftapning af brugsvand fra dette system må ikke finde sted.
Opvarmningen af brugsvand må ske i særlige vandvarmere, der anbringes på bekostningen af ejeren.
Ejendommens varmeanlæg skal forsynes med en anordning til opblanding af det ankommende vand med returvandet eller med en trykregulering eller med returtermostatventiler, og skal være dimensioneret som et normalt system for højst 80/60° C ved ÷15° C.
Anlæget skal være i driftsmæssig god orden og skal forinden være trykprøvet med 6 kg/cm² under værkets kontrol.
I tilfælde af, at der udvises uagtsomhed ved vedligeholdelsen af ejerens anlæg på en sådan måde, at der herved efter værkets skøn påføres dette tab, og forsåvidt ejeren ikke efter derom sket henstilling retter de påtalte mangler på tilfredsstillende måde, er værket berettiget til enten at lade de pågældende arbejder udføre for ejerens regning eller til at afbryde varmeforsyningen.
Ejeren er ansvarlig for, at der ikke sker aftapning fra varmesystemets røranlæg.
Såfremt reparationer eller lignende nødvendiggør aftapning fra varmesystemets røranlæg, skal skriftlig meddelelse herom tilstilles værket, og aftapning må ikke finde sted forinden værkets tilladelse hertil er indhentet.
Ejeren er ansvarlig for, at der direkte eller gennem varmeinstallatør straks tilgår værket underretning om enhver ændring i radiatorernes varmeflade, hvorefter tilslutningsafgift til varmeværket omregnes.
Til bestemmelse for varmeforbruget opsætter værket en eller flere fælles hovedkaloriemålere og vandmålere i de enkelte ejendomme.
Udvisende ifølge hovedkaloriemålere fordeles på de enkelte af udstykningen omfattede ejendomme efter vandmålernes udvisende.
Hver af parterne har til enhver tid ret til at forlange vandmålere justeret, og grundejerforeningen har tillige ret til at forlange kaloriemålere justeret. Forlanger ejeren, respektive grundejerforeningen, vandmålere, respektive kaloriemålere, justeret, betaler han, respektive foreningen, omkostningerne, såfremt fejlen ved justeringen viser sig at være mindre end 5 %, i modsat fald betaler værket selv omkostningerne.
Viser måleren mindre fejl end 10 % har justeringen ingen indflydelse på tidligere afregninger.
Ved større fejl i målernes udvisende inden for et bestemt tidsrum skal afregning derimod finde sted på grundlag af normalt forbrug i et tilsvarende tidsrum.
Værket fastsætter prisen pr. mill. k.cal. i forhold til de enhver tid med driften forbundne udgifter til brændsel og elektricitet, lønninger og vedligeholdelse m.v.
Prisen pr. mill. k.cal. skal godkendes på en lovlig generalforsamling. På ovennævnte grundlag beregnes varmeprisen.
Den endelige regulering af varmeforbruget og varmeprisen efter aflæsning af måler og brændselspriser og de af værket bogførte driftsudgifter finder sted en gang årligt.
Regnskabet løber fra 1. juni til 31. maj.
Til brug for betaling af det årlige varmeforbrug udleveres à conto indbetalingstaloner. Det skønnede varmeforbrug, der fastsættes på grundlag af sidste års forbrug, fordeles over 10 terminer og indbetales til det pengeinstitut, der står anført på talonen.
À conto indbetalingerne skal ske umiddelbart efter, at værket har kontrolleret tilslutningen og åbnet hovedstopventilerne. Terminerne for første og senere rettidige indbetalinger vil fremgå af à conto indbetalingstalonerne.
Indtil endelig færdiggørelse af byggeriet, fastsætter Taastrup Varmeværk a.m.b.a. à conto betalingen på grundlag af et skøn over tilsluttede k.cal.
I tilfælde af misligholdelse af nærværende deklaration, herunder manglende betaling, kan forbindelse til fjernvarmecentralen straks afbrydes, og fornyet tilslutning til anlægget gøres afhængig af betaling af alle i henhold til nærværende deklaration skyldige beløb med påløbne renter samt udgifter ved afbrydelse og tilslutning.
Nærværende deklaration er, for så vidt angår leveringen af varmt vand til opvarmning og fremstilling af varmt brugsvand til de enkelte parceller, gældende indtil 1. juni 1988, til hvilken tid de af hver af parterne kan opsiges med 1 års forudgående varsel.
Opsiges deklarationen ikke, løber den videre til den med 1 års varsel opsiges af en af parterne til ophør en 1. juni.
Værket forbeholder sig ret til ændring af foranstående bestemmelser og vedtægter, dog således, at grundprincippet altid må være, at værket økonomisk hviler i sig selv og ikke, hverken direkte eller indirekte, belastes af andre end forbrugere af fjernvarme, ligesom de af forbrugerne indbetalte beløb alene må anvendes til dækning af værkets anlægs- og driftsudgifter samt til henlæggelser.
Ved varmeværket forstås et anlæg bestående af indtil flere varmecentraler, der eventuelt tilkobles samme ledningsanlæg.
I tilfælde af salg, arveudlæg eller anden overdragelse af ejendomsretten til ejendommen, er nærværende deklaration bindende for den nye ejer, og denne hæfter for eventuel gæld til varmeværket. Overdragelsesdokumenterne skal indeholde bestemmelser i så henseende.
Udover bestemmelserne i denne deklaration er såvel værket som forbruger underkastet værkets til enhver tid gældende vedtægter og indenrigsministeriets krav til fjernvarmecentraler.
Alle medlemmer af grundejerforeningen er som forbrugere berettiget til at deltage i Taastrup Varmeværk a.m.b.a.'s møder, men stemmeret i henhold til vedtægter for varmeværket udøves af grundejerforeningen, der har én stemme. Medlemmer af grundejerforeningen er pligtige at respektere de til enhver tid gældende regler for forbrugerne af varme og varmt vand fra Taastrup Varmeværk a.m.b.a.
Påtaleberettiget er Taastrup Varmeværk a.m.b.a.
V. Elektriske ledninger
Udover, hvad NESA måtte forlange udstedt af deklarationer vedrørende hovedforsyningsledninger, gælder om det elektriske ledningsnet følgende:
Hovedforsyningsledninger i parceller og fællesarealer indtil stikledninger i de enkelte huse tilhører grundejerforeningen.
Grundejerforeningen er forpligtet til at vedligeholde ledningerne og er som følge deraf berettiget til når som helst at skaffe sig adgang til at kontrollere og reparere ledningerne, uanset om dette nødvendiggør, at der skaffes adgang til de enkelte huse.
Fra målerledningen og fremefter tilhører installationen ejerne af de enkelte parceller.
Grundejerforeningen er berettiget til når som helst at foretage kontroleftersyn af anlæget, og parcelejerne er forpligtet til at efterkomme givne anvisninger og uopholdeligt udføre krævede vedligeholdelsesarbejder.
Såfremt parcelejerne ikke efterkommer pålæg fra grundejerforeningen, er denne berettiget til for ejernes regning at lade arbejdet udføre.
Grundejerforening
Grundejerforening
Samtlige ejere af parceller, der omfattes af udstykningsplanen, er pligtige at være medlemmer af en grundejerforening, som senest skal stiftes, når 2/3 af de omhandlede parceller er solgt.
Kun parcelejere kan være medlemmer.
Det påhviler foreningen at vedtage de for den nødvendige love, som vil være at godkende af kommunalbestyrelsen, og dens opgave er først og fremmest at varetage en fælles administration af fællesanlæg og vedligeholdelse af veje, vandledninger, hegn m.v., således som fastsat ovenfor, eller som det senere måtte blive tillagt foreningen, alt i overensstemmelse med denne servitut.
Den nuværende ejer, indtil alle parceller er afhændet, og – når grundejerforeningen måtte være oprettet også denne – skal være berettiget til på de enkelte parceller at lade tinglyse pantstiftende tillægsdeklaration for parcelejernes forpligtelser til at deltage i udgifterne til grundejerforeningens drift.
Sælgerne af de bebyggede parceller er berettiget til at give møde på de af grundejerforeningen afholdte generalforsamlinger og møder, men er ikke pligtige at være medlem for så vidt angår endnu ikke solgte parceller.
Ejeren er, såfremt han giver møder, berettiget til at afgive stemme som ejer af ikke solgte parceller.
En af kommunen udpeget repræsentant skal – dog uden stemmeret – være berettiget til at give møde på foreningens generalforsamlinger og have ret til dér at få ordet og ytre sig om de til forhandling foreliggende emner.
Såfremt nogen ejer ikke overholder denne deklarations forskrifter, er den pågældende forpligtet til at afholde de med misligholdelsen forbundne udgifter.
Ejerens stemmeret i grundejerforeningen suspenderes, indtil misligholdelsen er ophørt og udgifterne betalt.
Samtlige medlemmer af grundejerforeningen hæfter solidarisk for de af foreningen påtagne forpligtelser.
Ved fremtidig yderligere udbygning af arealet mellem Brensbækrenden og Husmandsvej i overensstemmelse med den udarbejdede bebyggelsesplan for hele området, skal sådanne rækkehuse kunne optages som medlem i grundejerforeningen og som sådan være forpligtet til at deltage i grundejerforeningens udgifter og til gengæld have samme rettigheder som de øvrige medlemmer.
Byplan
Byplan
De i henhold til nærværende deklaration pålagte servitutter og senere vedtagelser skal respektere de i Høje-Taastrup kommunes forslag til byplan indeholdte bestemmelser.
Påtaleret
Påtaleret
Påtaleret over for foranstående servitutbestemmelser tilkommer kommunalbestyrelsen for så vidt angår punkterne 1-3, 6, 12, 13 I, III, samt 14, der er berettiget til at indrømme lempelser og afvigelser, som den finder forenelig med kvarterets karakter af rækkehusbebyggelse, og som ikke kan være til væsentlig gene for de omboende.
Påtaleret for punkt 13 IV tilkommer Taastrup Varmeværk a.m.b.a., og når grundejerforeningen er dannet, tillige denne.
Påtaleret tilkommer efter nærværende deklaration grundsælgeren, så længe han har ejendomsret over parceller på arealet.
Påtaleretten med hensyn til bestemmelsen i punkt 13 II tilkommer tillige Taastrup Varmeværk.
Efter at den i nærværende deklaration nævnte grundejerforening er dannet, tilkommer påtaleretten for § 2, 12, 13 I, III, IV og 14 tillige grundejerforeningen. [Det skal være "punkterne"]
Kommunalbestyrelsen, Taastrup Varmeværk a.m.b.a. og Taastrup Vandværk fortolker selv servitutterne på alle områder, hvor disse har påtaleret, og parcelejerne er pligtige at underkaste sig denne fortolkning.
I de tilfælde, hvor grundejerforeningen har påtaleret, træffer bestyrelsen afgørelse i alle spørgsmål vedrørende servitutterne.
I særlige tilfælde skal spørgsmålet dog forelægges generalforsamlingen, ligesom den enkelte grundejer skal være berettiget til at indbringe foreningens afgørelse for domstolene på sædvanlig måde.
Såfremt medlemmer af grundejerforeningen ikke vil underkaste sig de i henhold til nærværende deklaration af grundejerforeningen eller anden påtaleberettiget trufne bestemmelser, og spørgsmålet indbringes for domstolene, har dette ikke suspensiv virkning, og medlemmerne er, indtil retsafgørelse foreligger, pligtige at opfylde de dem i henhold til bestemmelsen pålagte forpligtelser, det være sig af økonomisk art eller andet, ligesom foreningen, uanset sagsanlæg, skal være berettiget til at foretage retsskridt til forpligtelsens opfyldelse.
Nærværende deklaration, der skal lyses forud for al pantegæld på ejendommene, respekterer alle på ejendommene nu tinglyste servitutter og andre byrder, hvorom nærmere henvises til ejendommenes blade i tingbogen.
Deklarationen kan ingensinde aflyses uden samtykke fra samtlige panthavere i ejendommene.
Endvidere begæres deklarationen tinglyst på følgende nu udstykkede matr. nr. 7af, 7ag, 7ah, 7ai, 7ak, 7al, 7am, 7an, 7ao, 7ap, 7aq, 7ar, 7as, 7at, 7au, 7av, 7ax, 7ay, 7 az, 7aæ, 7aø, 7ba, 7bb, 7bc, 7bd, 7be, 7bf, 7bg, 7bh, 7bi, 7bk, 7bl, 7bm, 7bn, 7bo, 7bp, 7bq, 7br, 7bs, 7bt, 7bu, 7bv, 7bx, 7by, 7 bz, 7bæ, 7bø, 7ca, 7cb, 7cc, 7cd, 7ce, 7cf, 7cg, 7ch, 7ci, 7ck, 7cl, 7cm, 7cn, 7co, 7cp, 7cq, 7cr, 7cs, 7ct, 7cu, 7cv, 7cx, 7cy, 7 cz, 7cæ, 7cø, 7da, 7db, 7dc, 7dd, 7de, 7df, 7dg, 7dh, 7di, 7dk, 7dl, 7dm, 7dn, 7do, 7dp, 7dq, 7dr, 7ds, 7dt, 7du, 7dv, 7dx, 7dy, 7dz, 7dæ, 7dø, 7ea, 7eb, 7ec, 7ed, 7ee, 7ef, 7eg, 7eh, 7ei, 7ek, 7el, 7em, 7en, 7eo, 7ep, 7eq, 7er, 7es, 7et, 7eu, 7ev, 7ex og 7ey af Høje-Taastrup by, Taastrup-Nykirke sogn.
København, den 21. juni 1966.
Ejendomsaktieselskabet matr. nr. 7b m.fl. af Høje-Taastrup by, Taastrup-Nykirke sogn c/o Bent Werner - Olaf Gormsen, landsretssagførere, Bredgade 33, 1260 København K, tlf. MI*1206 – MI 7606
Olaf Gormsen
(sign.)
Til vitterlighed om ægte underskrift, rigtig datering og underskrivers myndighed:
Navn: Cohnny Mikkelsen Navn: Birgit Madsen
Stilling: Sekretær Stilling: Sekretær
Bopæl: Humlevænget 10, Bopæl: Schønbergs- Nøddebo gade 5,
pr. Fredensborg København V
Ovenstående deklaration tiltrædes.
Høje-Taastrup kommunalbestyrelse, den 20/7 1966
Flemming Jensen Harald V. Thomsen
borgmester civilingeniør
Tillæg til deklaration tinglyst den 25. juli 1966 - klik her for at læse
Tillæg til deklarationer
Tillæg til deklaration tinglyst den 25. juli 1966 - Varme
Mellem Taastrup Varmeværk a.m.b.a., i det følgende kaldet værket, og underskrevne ejere er der indgået følgende overenskomst:
§ 1
Til bestemmelse af varmeforbruget i de enkelte ejendomme opsættes en caloriemåler i hver enkelt ejendom. Anskaffelsen af caloriemålere og installationen af disse målere sker uden udgift for værket. Installationen sker i henhold til værkets direktiver og med adgang for værket til at udøve kontrol med målernes overensstemmelse med værkets gældende normer.
§ 2
Når de i § 1 nævnte målere er installeret finder betaling for den til ejerne leverede varme sted på basis af caloriemålerens udvisende i henhold til de enhver tid for andelshavere i værket gældende regler.
Samtidig overgår ejendomsretten til målerne til værket. Det påhviler dog ejerne at holde installationerne forsikrede mod brand, vandskade m.v., således at forsikringssummen i tilfælde af indtruffen skade tilkommer værket.
§ 3
Hver af parterne har til enhver tid ret til at forlange målerne justeret. Forlanger ejeren måleren justeret, betaler han selv omkostningerne, såfremt eventuelle fejl ved justeringen viser sig at være mindre end 5 %. I modsat fald betaler værket omkostningerne.
Viser måleren mindre fejl end 10 pct. har justeringen ingen indflydelse på tidligere afregning. Ved større fejl i målerens udvisende inden for et bestemt tidsrum skal afregning derimod finde sted på grundlag af normalt forbrug i et tilsvarende tidsrum.
§ 4
Undertegnede ejere er som forbrugere af fjernvarme i enhver henseende at betragte som andelshavere i værket og har som andelshavere stemmeret i henhold til værkets vedtægter på værkets generalforsamlinger.
§ 5
Bortset fra de ændringer der følger af ovenstående overenskomst forbliver deklarationen tinglyst den 25. juli 1966 i kraft i fuldt omfang.
§ 6
Nærværende tillæg tiltrædes af Grundejerforeningen Runeparken.
Påtaleberettiget i henhold til nærværende tillæg er Taastrup Varmeværk a.m.b.a., ejerne og tillige grundejerforeningen Runeparken. I øvrigt sker der ved nærværende tillæg ingen ændringer i påtaleberettigelsen ifølge deklarationen.
For så vidt angår servitutter og andre byrder henvises til ejendommenes blade i tingbogen.
§ 7
Ovenstående begæres tinglyst servitutstiftende på følgende ejendomme matr. nr.:
7af, 7ag, 7ah, 7ai, 7ak, 7al, 7am, 7an, 7ao, 7ap, 7aq, 7ar, 7as, 7at, 7au, 7av, 7ax, 7ay, 7 az, 7aæ, 7aø, 7ba, 7bb, 7bc, 7bd, 7be, 7bf, 7bg, 7bh, 7bi, 7bk, 7bl, 7bm, 7bn, 7bo, 7bp, 7bq, 7br, 7bs, 7bt, 7bu, 7bv, 7bx, 7by, 7 bz, 7bæ, 7bø, 7ca, 7cb, 7cc, 7cd, 7ce, 7cf, 7cg, 7ch, 7ci, 7ck, 7cl, 7cm, 7cn, 7co, 7cp, 7cq, 7cr, 7cs, 7ct, 7cu, 7cv, 7cx, 7cy, 7 cz, 7cæ, 7cø, 7da, 7db, 7dc, 7dd, 7de, 7df, 7dg, 7dh, 7di, 7dk, 7dl, 7dm, 7dn, 7do, 7dp, 7dq, 7dr, 7ds, 7dt, 7du, 7dv, 7dx, 7dy, 7 dz, 7dæ, 7dø, 7ea, 7eb, 7ec, 7ed, 7ee, 7ef, 7eg, 7eh, 7ei, 7ek, 7el, 7em, 7en, 7eo, 7ep, 7eq, 7er, 7es, 7et, 7eu, 7ev, 7fa, 7fb, 7fc, 7fd, 7fe, 7ff, 7fg, 7fh, 7fi, 7fk, 7fl, 7fm, 7fn, 7fo, 7fp, 7fq, 7fr, 7fs, 7ft, 7fu, 7fv, 7fx, 7fy, 7fz, 7fæ, 7fø, 7ga, 7gb, 7gc, 7gd, 7ge, 7gf, 7gg, 7gh, 7gi, 7gk, 7gl, 7gm,
7gn, 7go, 7gp, 7gq, 7gr, 7gs, 7gt, 7gu, 7gv, 7gx, 7gy, 7gz, 7gæ, 7gø, 7ha, 7hb, 7hc, 7hd, 7he, 7hf, 7hg, 7hh, 7hi, 7hk, 7hl, 7hm, 7hn, 7ho, 7hp, 7hq, 7hr, 7hs, 7ht, 7hu, 7hv, 7hx, 7hy, 7hz, 7hæ, 7hø, 7ia, 7ib, 7ic, 7id, 7ie, 7if, 7ig, 7ih, 7ii, 7ik, 7il, 7im, 7in, 7io, 7ip, 7iq, 7ir, 7is, 7it, 7iu, 7iv, 7ix, 7iy, 7iz, 7iæ, 7iø, 7ka, 7kb, 7kc, 7kd, 7ke, 7kf, 7kg, 7kh, 7ki, 7kk, 7kl, 7km, 7kn, 7ko, 7kp, 7kq, 7kr, 7ks, 7kt, 7ku, 7kv, 7kx, 7ky, 7kz, 7kæ, 7kø, 7la, 7lb, 7lc, 7ld, 7le, 7lf, 7lg, 7lh, 7li, 7lk, 7ll, 7lm, 7ln, 7lo, 7lp, 7lq, 7lr, 7ls, 7lt, 7lu, 7lv, 7lx, 7ly, 7lz, 7læ, 7lø, 7ma, 7mb, 7mc, 7md, 7me, 7mf, 7mg, 7mh, 7mi, 7mk, 7ml, 7mm, 7mn, 7mo, 7mp, 7mq, 7mr, 7ms, 7mt, 7mu, 7mv, 7mx, 7my, 7mz, 7mæ, 7mø, 7na, 7nb, 7nc, 7nd, 7ne, 7nf, 7nl og np, 7nk og no, 7nm og nn, alle af Høje-Taastrup by, Taastrup-Nykirke sogn.
Grundejerforeningen Runeparken
Taastrup, den 24. juni 1972.
sign. Peder Grau, formand
Taastrup Varmeværk a.m.b.a. sign. H. Zabel, næstformand
Tillæg til deklaration tinglyst den 14.02.1983 - Carporte
Grundejerforeningen Runeparken forpligter sig herved til at følge de i nærværende deklaration fastsatte retningslinier for opførelse af carporte på foreningens fælles parkeringsarealer.
§ 1.
Foreningen forpligter sig til alene at lade opføre modulcarporte bestående af mindst to og højest seks på hvert enkelt afsnit af parkeringsarealerne. Carportens nærmere udformning, materialevalg etc. vil være at godkende af Høje Tåstrup Kommune. Carportene opføres for de pågældende medlemmers regning og risiko.
§ 2.
Grundejerforeningen forpligter sig til kun at lade opføre carporte til brug for medlemmer i det omfang, medlemmerne lader tinglyse en deklaration omhandlende blandt andet medlemmets vedligeholdelsesforpligtelse, brugsret samt grundejerforeningens interventionsret i misligholdelsestilfælde.
§ 3.
Grundejerforeningen er uberettiget til at give et medlem brugsret til mere end een carport.
Nærværende deklaration begæres tinglyst servitutstiftende på ejendommen matr. nr. 7 b Høje Tåstrup by, Rønnevang, idet der med hensyn til de på ejendommen øvrige påhvilende servitutter, byrder og andre hæftelser henvises til ejendommens blad i tingbogen.
Påtaleretten i henhold til nærværende deklaration tilkommer Høje Tåstrup Kommune.
Tåstrup, den 5/10 1982
for Grundejerforeningen Runeparken:
Jan Skadhauge / Bjarne Pedersen
Tilladelse i medfør af § 36, stk. l, i lov om kommuneplanlægning (lov nr. 287 af 26. juni 1975) til at tinglyse ovenstående deklaration meddeles herved. Deklarationen påkræver ikke tilvejebringelse af lokalplan.
Høje-Taastrup byråd, den 13. december 1982.
Laur. Christensen, borgmester / Børge Romme, stadsingeniør
Tillæg til deklaration tinglyst den 24.09.1993 - Udestue / vindfang 1 plan
Grundejerforeningen Runeparken har på generalforsamling 26.03.1992 besluttet at ville acceptere opførelse af vindfang og/eller udestue på de enkelte ejendomme i foreningens område. Nærværende deklaration fastlægger nærmere regler for en sådan opførelse, jfr. § 2 i dok. tinglyst 25.07.1966.
I området er i princippet opført to forskellige typer huse: 1-planshuse og 2-planshuse. Af arkitektoniske hensyn er der nedenstående muligheder for opførelse af vindfang og udestuer på 1-planshusene, beliggende på matr. nre. 7af – 7bp, 7du – 7ev, 7fa – 7fg, 7gt – 7hg, 7kv – 7lk, 7lo – 7lø, 7nc – 7nf, 7nm, 7no – 7np:
- Udestue.
15 m² på husenes vestside. Stuen hægtes på murfremspringet til højre for havedøren og på murfremspringet mellem de to stuevin duesfag. - Vindfang,
1,7 m² på husenes østside. Vindfang hægtes på begge sider af hoveddøren.
Udestuer og vindfang skal opføres tilsvarende et udseende og en placering som vist på vedhæftede kortbilag, og med specifikationer samt materialevalg som angivet herunder:
* Stolper i limtræ, 118 x 118 mm
Spær i limtræ, 58 x 170 mm
Frontrem i limtræ, 90 x 170 mm
Remplanke i limtræ, 70 x 120 mm
Sternbrædder, 21 x 170 mm/21 x 70 mm
Vindues- og dørrammer 55 mm
Tagrende, 12 x 6 cm PVC
1-lags glas eller 2-lags thermoglas
* Alt udvendigt træværk skal være trykim- prægneret og fremstå i sort farve.
* Regnvand føres til nærmeste tagvandskloak/ huskloak eller faskine.
* Tagmaterialer:
Udestue: 3-lags kanalplader, opal.
Vindfang: 3-lags kanalplader, opal.
* Taghældninger:
Udestue: 2,3° = 1:0,04
Vindfang: 15° = 1:0,267
Der må ikke udføres opvarmningsinstallation i udestuer udover tilladeligt for normalt uopvarmede rum, jfr. bestemmelser i BR-S 85 afsnit 5.2.1.
Grundejerforeningens og kommunens tilladelse til tilbygningen skal indhentes af parcelejeren inden tilbygningsarbejdet påbegyndes. I ansøgningen herom henvises til at tilbygningen udføres i overensstemmelse med denne deklaration, og ansøgningen skal vedlægges:
- Tegning, som viser tilbygningens beliggenhed, plan og facade, og hvorpå målsætning af tilbygningens udvendige længde og bredde og mindste afstand til naboskel er påført. Endvidere skal herpå oplyses om tagbelægningsmateriale og tagafvanding.
- Grundejerforeningens skriftlige erklæring om, at foreningen har gennemset og kunnet acceptere det ønskede projekt i overensstemmelse med denne deklaration.
- Efter opførelse skal grundejerforeningens accept af den opførte tilbygning vedlægges færdigmeldingen.
Høje-Taastrup Byråd fortolker nærværende bestemmelser i tvivlstilfælde med bindende virkning for såvel ejer som bruger og andre rettighedshavere.
Påtaleret har Grundejerforeningen Runeparken og Høje-Taastrup Byråd.
Tåstrup, den 4. maj 1993
Grundejerforeningen Runeparken
(sign.) Bjarne Pedersen
(sign.) Kurt Aagesen
(sign.) Børge Pihl
(sign.) Maj-Britt Christophersen
(sign.) Henning Nielsen
Foranstående begæres herved i henhold til § 27 i byggeloven (lovbekendtgørelse nr. 495 af 29. juni 1990 med senere ændringer) tinglyst på ovennævnte ejendomme med prioritet forud for pantegæld, servitutter og hæftelser.
Deklarationen er ikke omfattet af § 42 i lov om planlægning, jf. § 44 i samme lov.
Høje-Taastrup byråd, den 13.9.1993
(sign.) Anders Bak
borgmester /(sign.) Børge Larsen
teknisk direktør
INDFØRT I DAGBOGEN
24.09.93 13694
Retten i Tåstrup
lyst.akt. l nr. 234
Vedtægter samt udskrift af forhandlingsprotokol forevist
(sign.) H. Speiser
oass.
Tillæg til deklaration tinglyst den 31.01.1995 - Udestue / vindfang 2 plan
Grundejerforeningen Runeparken har på generalforsamling 26.03.1992 besluttet at ville acceptere opførelse af vindfang og/eller udestue på de enkelte ejendomme i foreningens område. Nærværende deklaration fastlægger nærmere regler for en sådan opførelse, jfr. § 2 i dok. tinglyst 25.07.1966.
I området er i princippet opført to forskellige typer huse: 1-planshuse og 2-planshuse. Af arkitektoniske hensyn er der nedenstående muligheder for opførelse af vindfang og udestuer på 2-planshusene, beliggende på matr. nre. 7bq – 7dt, 7fr – 7gs, 7hr – 7ku, 7ma – 7nb
1. Udestue, 2-planshuse.
12,9 m² på husenes vestside. Stuen hægtes på murfremspringet i det nordlige naboskel og på mur/vinduesramme syd for havedøren. Stort vindfang på østsiden er ikke tilladt sammen med udestuen. Lille vindfang på østsiden er tilladt.
2. Stort vindfang, 2-planshuse.
4,9 m² på husenes østside. Vindfanget hægtes på murfremspringet i det nordlige naboskel. Udestue på husenes vestside er ikke samtidig tilladt.
3. Lille vindfang, 2-planshuse.
2 m² på husenes østside. Vindfanget hægtes på begge sider af hoveddøren.
Udestuer og vindfang skal opføres tilsvarende et udseende og en placering som vist på vedhæftede kortbilag, og med specifikationer samt materialevalg som angivet herunder:
* Stolper i limtræ, 118 x 118 mm
Spær i limtræ, 58 x 170 mm
Frontrem i limtræ, 90 x 170 mm
Remplanke i limtræ, 70 x 120 mm
Sternbrædder, 21 x 170 mm/21 x 70 mm
Vindues- og dørrammer 55 mm
Tagrende, 12 x 6 cm PVC
1-lags glas eller 2-lags thermoglas
* Alt udvendigt træværk skal være trykimprægneret og fremstå i sort farve.
* Regnvand føres til nærmeste tagvandskloak/ huskloak eller faskine.
* Tagmaterialer:
Udestue 2-planshus: 3-lags kanalplader, opal.
Stort vindfang 2-planshus: Fast tag, som eksisterende.
Lille vindfang 2-planshus: Fast tag, som eksisterende.
* Taghældninger:
Udestue: 2,3° = 1:0,04
Vindfang: 15° = 1:0,267
* Brandsektionsvægge BD-90
Udvendigt beklædning med profileret træbeklædning.
Udestue: væg i naboskel
Stort vindfang: væg i naboskel
Lille vindfang: væg i nærmeste naboskel
* Fra redningsåbning i vindue 1. sal til kant af udestuens tag skal der i 90 cm bredde langs facademur opsættes en trædeflade af 40 mm krydsfiner imellem udestuens spær og tæt op mod tagpladens underside. Trædeflade skal bæres af BD-spær 30 og kunne belastes med mindst 200 kg./m².
Der må ikke udføres opvarmningsinstallation i udestuer udover tilladeligt for normalt uopvarmede rum, jfr. bestemmelser i BR-S 85 afsnit 5.2.1.
Grundejerforeningens og kommunens tilladelse til tilbygningen skal indhentes af parcelejeren inden tilbygningsarbejdet påbegyndes. I ansøgningen herom henvises til at tilbygningen udføres i overensstemmelse med denne deklaration, og ansøgningen skal vedlægges:
- Tegning, som viser tilbygningens beliggenhed, plan og facade, og hvorpå målsætning af tilbygningens udvendige længde og bredde og mindste afstand til naboskel er påført. Endvidere skal herpå oplyses om tagbelægningsmateriale og tagafvanding.
- Grundejerforeningens skriftlige erklæring om, at foreningen har gennemset og kunnet acceptere det ønskede projekt i overensstemmelse med denne deklaration.
- Efter opførelse skal grundejerforeningens accept af den opførte tilbygning vedlægges færdigmeldingen.
Høje-Taastrup Byråd fortolker nærværende bestemmelser i tvivlstilfælde med bindende virkning for såvel ejer som bruger og andre rettighedshavere.
Påtaleret har Grundejerforeningen Runeparken og Høje-Taastrup Byråd.
Nærværende deklaration begæres tinglyst på ovennævnte matr.nre. idet der med hensyn til pantehæftelser, servitutter og andre byrder henvises til ejendommens blade i tingbogen.
Tåstrup, den 9. januar 1995
Grundejerforeningen Runeparken
(sign.) Bjarne Pedersen
formand /
(sign.) Henning Nielsen
Tilladelse i medfør af § 42 stk. 2 i lov om planlægning (lov- bekendtgørelse nr. 388 af 6. juni 1991) til at tinglyse omstående deklaration meddeles herved.
Deklarationen kræver ikke tilvejebringelse af lokalplan.
Høje-Taastrup byråd, den 23.1.1995
(sign.) Anders Bak
borgmester /
(sign.) Klaus T. Møller
kst. teknisk direktør
Retten i Taastrup
Tinglysningsafdelingen
Påtegning på byrde
vedrørende matr.nr. 7 BQ, Høje Taastrup By, Rønnevang
Ejendomsejer: Gitte Breum m.fl.
Lyst første gang den: 31.01.1995 under nr.: 2516
Senest ændret den: 31.01.1995 under nr.: 2516
Lyst på matr. nr. 7-bq - 7-dt, 7-fr - 7-gs, 7-hr - 7-ku samt 7-ma - 7-nb incl. Høje Tåstrup by, Rønnevang.
Forevist vedtægter samt 2 generalforsamlingsreferater og skrivelse fra grundejerforeningen.
Retten i Taastrup den 13.02.1995
(sign.) Lilian Jespersen
Tillæg til deklaration tinglyst 2004 - Farver
På generalforsamlingen i Grundejerforeningen Runeparken den 29. marts 2004 er vedtaget følgende ændring af deklaration tinglyst den 25. juli 1966.
§ 1
Punkt 2 om bebyggelsen ændres således, at punkt 2, 1. afsnit for fremtiden er sålydende:
"2. Bebyggelsen.
Den generelle tilladelse til at male de oprindelige lyslakerede vinduer og døre sorte, som de øvrige vinduesrammer, udvides til at omfatte hele vinduesrammen med farven hvid og træ-farve. Ved træfarve forstås træets naturlige udseende med evt. behandling a f lak, o lie eller andet af bestyrelsen godkendt beskyttelsesmiddel.
Det præciseres, at der med farven sort menes NCS:S9000-N og med farven hvid menes NCS:SO500-N."
§ 2
Bortset fra de ændringer, der følger af § 1, forbliver deklarationen tinglyst den 25. juli 1966 med efterfølgende ændringer i kraft af fuldt omfang.
§ 3
Nærværende tillæg tiltrædes af Grundejerforeningen Runeparken.
Påtaleberettiget i henhold til nærværende tillæg er Grundejerforeningen Runeparken.
For så vidt angår servitutter og anden byrde, henvises til ejendommens blad i tingbogen.
§ 4
Ovenstående begæres tinglyst servitutstiftende på følgende ejendomme matr.nr.
7af, 7ag, 7ah, 7ai, 7ak, 7al, 7am, 7an, 7ao, 7a p, 7aq, 7ar, 7as, 7at, 7au, 7av, 7ax, 7ay, 7 az, 7aæ, 7aø, 7ba, 7bb, 7bc, 7bd, 7be, 7bf, 7bg, 7bh, 7bi, 7bk, 7bl, 7bm, 7bn, 7bo, 7bp, 7bq, 7br, 7bs, 7bt, 7bu, 7bv, 7bx, 7by, 7 bz, 7bæ, 7bø, 7ca, 7cb, 7cc, 7cd, 7ce, 7cf, 7cg, 7ch, 7ci, 7ck, 7cl, 7cm, 7cn, 7co, 7cp, 7cq, 7cr, 7cs, 7ct, 7cu, 7cv, 7cx, 7cy, 7 cz, 7cæ, 7cø, 7da, 7db, 7dc, 7dd, 7de, 7df, 7dg, 7dh, 7di, 7dk, 7dl, 7dm, 7dn, 7do, 7dp, 7dq, 7dr, 7ds, 7dt, 7du, 7dv, 7dx, 7dy, 7 dz, 7dæ, 7dø, 7ea, 7eb, 7ec, 7ed, 7ee, 7ef, 7eg, 7eh, 7ei, 7ek, 7el, 7em, 7en, 7eo, 7ep, 7eq, 7er, 7es, 7et, 7eu, 7ev, 7fa, 7fb, 7fc, 7fd, 7fe, 7ff, 7fg, 7fh, 7fi, 7fk, 7fl, 7fm, 7fn, 7fo, 7fp, 7fq, 7fr, 7fs, 7ft, 7fu, 7fv, 7fx, 7fy, 7fz, 7fæ, 7fø, 7ga, 7gb, 7gc, 7gd, 7ge, 7gf, 7gg, 7gh, 7gi, 7gk, 7gl, 7gm,
7gn, 7go, 7gp, 7gq, 7gr, 7gs, 7gt, 7gu, 7gv, 7gx, 7gy, 7gz, 7gæ, 7gø, 7ha, 7hb, 7hc, 7hd, 7he, 7hf, 7hg, 7hh, 7hi, 7hk, 7hl, 7hm, 7hn, 7ho, 7hp, 7h q, 7hr, 7hs, 7ht, 7hu, 7hv, 7hx, 7hy, 7hz, 7hæ, 7hø, 7ia, 7ib, 7ic, 7id, 7ie, 7if, 7ig, 7ih, 7ii, 7ik, 7il, 7im, 7in, 7io, 7ip, 7iq, 7ir, 7is, 7it, 7iu, 7iv, 7ix, 7iy, 7iz, 7iæ, 7iø, 7ka, 7kb, 7kc, 7kd, 7ke, 7kf, 7kg, 7kh, 7ki, 7kk, 7kl, 7km, 7kn, 7ko, 7kp, 7kq, 7kr, 7ks, 7kt, 7ku, 7kv, 7kx, 7ky, 7kz, 7kæ, 7kø, 7la, 7lb, 7lc, 7ld, 7le, 7lf, 7lg, 7lh, 7li, 7lk, 7ll, 7lm, 7ln, 7lo, 7lp, 7lq, 7lr, 7ls, 7lt, 7lu, 7lv, 7lx, 7ly, 7lz, 7læ, 7lø, 7ma, 7mb, 7mc, 7md, 7me, 7mf, 7mg, 7mh, 7mi, 7mk, 7ml, 7mm, 7mn, 7mo, 7mp, 7mq, 7mr, 7ms, 7mt, 7mu, 7mv, 7mx, 7my, 7mz, 7mæ, 7mø, 7na, 7nb, 7nc, 7nd, 7ne, 7nf, 7nl og np, 7nk og no, 7nm og nn, alle af Høje-Taastrup by, Taastrup-Nykirke sogn.
Taastrup, den
----------------------------------
Stefan Kristensen
Formand
Tillæg til deklaration tinglyst 25.07.1966
Ovenlystunneller og -vinduer
Grundejerforeningen Runeparken har på generalforsamling den 15. marts 2010 besluttet, at det er tilladt at isætte ovenlystunneller og –vinduer i ejendommenes tage under grundejerforeningens område.
Dette tillæg til den oprindelige områdedeklaration tinglyst den 25. juli 1966 fastsætter de nærmere vilkår herfor som en udfyldning af deklaration § 2.
1. Ejendomme omfattet af nærværende tillæg til opr. deklaration.
Samtlige ejendomme under grundejerforeningens område er omfattet af nærværende tillæg til den oprindelige områdedeklaration tinglyst den 25. juli 1966.
2. Placering
Ovenlystunneller og –vinduer skal placeres mindst 0,5 meter fra kant af tag målt langs tag fra tagrygning og mindst 0,5 meter fra ydermure målt langs tagflade.
3. Antal
Det må højst isættes 2 ovenlystunneller eller –vinduer på hver side af hver parcel/bygning uanset type.
4. Dimensioner
Maksimal størrelse på hver åbning i tag er 55 x 78 cm svarende til almindelig ovenlystunnel eller mindste standard ovenlysvindue.
5. Myndighedskrav
Gennemføringer i tag skal udføres i overensstemmelse med de til enhver tid gældende
krav i bygningsreglementet.
6. Påtaleret m. v.
Påtaleret har grundejerforeningen Runeparken og Høje-Taastrup Byråd.
Nærværende deklaration begæres tinglyst på samtlige matrikelnumre under Grundejerforeningen Runeparken, der herunder omfattet af den oprindelige områdedeklaration tinglyst den 25. juli 1966, idet der med hensyn til panthæftelser, servitutter og andre byrder henvises til ejendommenes blade i tingbogen.
Efterfølgende er den 31. maj 2014 tilføjet:
Taghældninger
Udestue: 2,3 gr. = 1: 0,04
Alternativt: 10 gr. hældning med loft til kip.
Vinduer i etplans enderækkehuse.
Grundejerforeningen Runeparken har på generalforsamling den 15. marts 2010 besluttet, at det er tilladt at isætte et ekstra vindue i gavlen i etplans enderækkehuse.
Dette tillæg til den oprindelige områdedeklation tinglyst den 25. juli 1966 fastsætter de nærmere vilkår herfor som en udfyldning af deklaration § 2.
Et ekstra vindue skal placeres symmetrisk over kippen, således at der er lige lang afstand fra væg til vindue på eksisterende vindue, som fra modsatte væg til nyt vindue.
Vinduet skal placeres i samme højde som det eksisterende.
Et ekstra vindue skal have samme dimension og form som det eksisterende vindue.
TILLÆG TIL DEKLARATION TINGLYST DEN 25.7.1966
Opførelse af karnap mod øst og vest -1-planshuse
- Opførelse af karnap mod øst og vest – 1-PLANSHUSE – Grundejerforeningen Runeparken har på generalforsamling den 21. marts 2000 besluttet, at der på 1-plans husene kan opføres karnap mod østlige og vestlige side i overensstemmelse med de af generalforsamlingen fastsatte retningslinjer, hvorefter karnap udføres 2,8 meter fra naboskel på støbt fundament. Partiet mures i røde sten som eksisterende face og med vinduesfag i lavenergiglas.
Grundejerforeningens og Høje-Taastrup Kommunes tilladelse til tilbygningen skal indhentes af parcelejeren inden tilbygningsarbejdet påbegyndes. I ansøgningen herom henvises til at tilbygningen udføres i overensstemmelse med denne deklaration og ansøgningen skal vedlægges.
*Tegning som viser tilbygningens beliggenhed, plan og facade og hvorpå målsætning af tilbygningens udvendige længde, bredde og mindste afstand til naboskel er påført*
Grundejerforeningens skriftlige erklæring om, at foreningen har gennemset og accepteret det ønskede projekt i overensstemmelse med denne deklaration.
Dette tillæg til den oprindelige områdedeklaration tinglyst den 25. Juli 1966 fastsætter de nærmere vilkår herfor som en udfyldning af deklarationens § 2.
1. Påtaleret m.v. Påtaleret har Grundejerforeningen Runeparken og Høje-Taastrup Byråd.
-----oooOooo-----
Nærværende deklaration begæres tinglyst som tillæg til deklaration tinglyst den 25. juli 1966, idet der med hensyn til pantehæftelse, servitutter og andre byrder henvises til ejendommenes blade i tingbogen.